Individualna terapevtska seansa KOPANJE V HLADNI VODI

Terapevtske seanse vodim Matijas Slivnik, svobodni raziskovalec in večni učenec življenja, sicer pa dipl. naturopat, iridolog, certif. prehranski svetovalec za dieto GIFT, certif. energoterapevt, certif. Schumannov terapevt.

Že kot otrok sem bil tesno povezan tudi z vodo. V okolju, kjer sem odraščal, je bilo veliko vodnatih površin in ni skrivnost, da je zgornje Posočje eno izmed najbolj znanih območji v Sloveniji, kjer prevladujejo kristalne reke, kot so na primer Nadiža, Soča, Trebušica, Tolminka, … res edinstvene, a tudi zelo hladne.
To me kot otroka in najstnika seveda ni oviralo, mi smo bili non stop pri vodi, v vodi, kjer koli že je bilo to mogoče in dostopno, ne glede na temperaturo vode.
Seveda z odraščanjem in prehodom v “odraslost”, sem/smo na vse to kar malo pozabil/i.
In tako je v odrasli dobi prišel večji tempo življenja, več odgovornosti, hitenje sem ter tja, takšni in drugačni izzivi … Pa da sedaj na kratko povzamem .. hladna voda mi je med drugim tudi zelo zelo pomagala vzpostaviti ravnovesje duha in telesa, ko sem kdaj pa kdaj izgubil stik s seboj. Moje že poklicno področje naturopatskih obravnav zajema tudi hidroterapijo / “Kneippanje” (vodno terapijo), kot zelo učinkovito in pomembno naravno metodo za krepitev našega organizma.

Pot me je tako peljala naprej in ponovna zavestna povezava z vodo se mi je ponovno bolj poglobljeno približala kmalu po rojstvu hčerkice 🙂 Za vse to sem tudi izredno vesel in hvaležen. 

INDIVIDUALNA TERAPEVTSKA SEANSA
s pripravo in kopanjem v hladni vodi – varna priprava in dihalne vaje, integrativne energijske vaje za dvig življenjske energije, meditacija z vizualizacijo in zvočno kopeljo ter Schumann Tesla frekvenčna terapija.

Opomba: Mrzlo ledeno vodo odsvetujemo ljudem z epilepsijo ali večjimi srčno žilnimi težavami ter če se čutite načetega zdravja, povišana telesna temperatura ipd..)
Kopanje je osebna odločitev in je na lastno odgovornost.


Cena individualnega pristopa za celoten sklop je 250eur
Časovnica celotnega sklopa je cca. 150min
Lokacija potopa – okolica Vrhnike

Dragi sozemljani, v kolikor si želite hladne, a močne in edinstvene izkušnje, pišite/kliknite na info@pranaturas.si z veseljem vas sprejmem pod svoje okrilje in vas popeljem na pot trdnega zdravja, blaginje ter notranjega miru.

 

 

Slika: Delavnica Ledenka