Individualna terapevtska seansa KOPANJE V HLADNI VODI

Seanso vodim Matijas Slivnik, svobodni raziskovalec in večni učenec življenja, sicer pa diplomirani naturopat in iridolog ter inštruktor funkcionalnega dihanja. 

Že kot otrok sem bil tesno povezan tudi z vodo. V okolju, kjer sem odraščal, je bilo veliko vodnatih površin in ni skrivnost, da je zgornje Posočje eno izmed najbolj znanih območji v Sloveniji, kjer prevladujejo kristalne reke, kot so na primer Nadiža, Soča, Trebušica, Tolminka, … res edinstvene, a tudi zelo hladne.
To me kot otroka in najstnika seveda ni oviralo, tudi sovrstnike po večini ne, mi smo bili non stop pri vodi, v vodi, kjer koli že je bilo to mogoče in dostopno ali tudi manj dostopno :), ne glede na temperaturo vode.
Seveda z odraščanjem in prehodom v “odraslost”, sem/smo na vse to kar malo pozabil/i.
In tako je v odrasli dobi prišel večji tempo življenja, več odgovornosti, hitenje sem ter tja, takšni in drugačni izzivi … Pa da sedaj na kratko povzamem … hladna voda mi je med drugim tudi zelo zelo pomagala vzpostaviti ravnovesje duha in telesa, ko sem kdaj pa kdaj izgubil stik s seboj. Moje že poklicno področje naturopatskih obravnav zajema tudi hidroterapijo / “Kneippanje” (vodno terapijo), kot zelo učinkovito in pomembno naravno metodo za krepitev našega organizma.

Pot me je tako peljala naprej in ponovna zavestna povezava z vodo se mi je spet bolj poglobljeno približala kmalu po rojstvu hčerkice 🙂 Za vse to sem tudi izredno vesel in hvaležen. 

INDIVIDUALNA TERAPEVTSKA SEANSA
s pripravo in kopanjem v hladni vodi – 2 vaji za oceno dihalnega vzorca, varna priprava in dihalne vaje, skupaj s specifično vajo proti tesnobi, funkcionalne energijske “turbo” vaje za dvig življenjske energije – po metodi dr. med. Suzane Landripet., ter podpora z zdravilnimi zvoki bobna, zvočne sklede, …

Opomba: Mrzlo ledeno vodo odsvetujemo ljudem z epilepsijo ali večjimi srčno žilnimi težavami ter če se čutite načetega zdravja, povišana telesna temperatura ipd..)

Kopanje je osebna odločitev in je na lastno odgovornost.

Cena individualnega pristopa je 210eur
Lokacija potopa – okolica Vrhnike oz. primerna lokacija po potrebi.

Dragi sozemljani, v kolikor si želite hladne, a močne in edinstvene izkušnje, pišite/kliknite na info@pranaturas.si z veseljem vas sprejmem pod svoje okrilje in vas popeljem na pot trdnega zdravja, blaginje ter notranjega miru.