Energijska podpora

Tradicionalna in klinična naturopatija ter psihoterapevtski pristopi

Pri našem delu uporabljamo metode tradicionalne in klinične naturopatije, kjer se sinergično prepletajo znanstvene “evidence based” metode ter tradicionalne zdravilske tehnike, ki že tisočletja v praksi veljajo za zelo učinkovite.

• MENTALNO ZDRAVJE   
• KRONIČNA IN AUTOIMUNA OBOLENJA 
• ŽIVLJENJSKA ENERGIJA
• PREKOMERNA TELESNA TEŽA

Želimo poudariti, da je naturopatija in reševanje vzrokov težav “tek na dolge razdalje” in ne rešitev iz danes na jutri, čeprav v praksi vidimo da se pri veliko ljudeh bolečine simptomatsko zelo omilijo lahko že po nekaj dneh ali tednih obiskovanja terapij in seveda lastnega dela doma.
Telo, seveda skupaj z mentalnim zdravjem, mora pridobiti energijo in pravilne ter usklajene informacije za svoje optimalno delovanje. 

energijska podpora pranaturas storitve

ENERGIJSKA PODPORA

z ENERGETSKO MEDICINO Brennan Healing Science® Po metodi dr. med. Suzane Landripet

ZEMELJSKA ENERGIJA MATRIKS IN ENERGETSKI REIKI

Primarna zemeljska energija je energija (ali tudi energija matriksa), ki je konstantno okoli nas in če jo znamo dobro izkoristiti, si lahko olajšamo marsikatero tegobo, ki nas pesti. Je ključ za pomoč pri najpogostejših sodobnih tegobah, bodisi naj gre za fizične težave in bolezni bodisi naj gre za čustva in psihično slabo počutje.
Terapijo kombiniramo lahko tudi z energetskim reikijem, lahko tudi na daljavo.

​Energijska podpora se izvaja po načelih in metodah energetske medicine, ki jo je v Slovenijo pripeljala dr. med. Suzana Landripet in spada pod t.i. integralno medicino. To pomeni, da se združujejo različne energijske tehnike, ki nam pomagajo izboljšati življenje. Pri energetski medicini delamo na nivoju vzrokov, vse pa je tudi znanstveno dokazano.

Širša področja, pri katerih energetska medicina učinkovito pomaga so ZDRAVJE, ODNOSI, DELOVNO OKOLJE, DENAR, … 
Kaj, kako, zakaj, … dodatne informacije pa dobite pri nas, lepo vabljeni da nam pišete in se pozanimate več o sami metodi.

Pomaga pri:

Da bi razumeli energijske procese, je dobro poznati naš energijski sistem in njegove osnovne dele. Pretok energije skozi ta sistem je stalen, pri čemer različne vrste energij vstopajo vanj po različnih poteh. Bolj grobe oblike materialnih energij, tj. najnižjih frekvenc, fizičnih frekvenc, vnašamo skozi usta (hrana) ter skozi nos (kisik).

Za življenje pa potrebujemo tudi subtilnejše oblike energije iz svojega okolja, ki prihajajo iz zemlje, zraka in vesolja. Te energije vstopajo in se predelujejo v sedmih glavnih energijskih centrih, imenovanih čakre, ki so vzdolžno razporejeni po našem telesu. Čakre, ki so kot nekakšni vrtinci, ki se v njihovem zdravem stanju odvijajo v smeri urinega kazalca. V tem primeru čakre izpolnjujejo svojo poglavitno funkcijo pritegovanja oziroma vsesavanja energije iz okolice ter z njo oskrbujejo vse naše organe kot tudi vsa ostala, subtilnejša, a življenjsko enako pomembna področja našega življenja. Več o energijski medicini na sledeči povezavi … (V izdelavi …)

*Omenjena storitev ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, temveč deluje KOMPLEMENTARNO, kot PODPORA organizmu.

Pošljite nam povpraševanje...

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065