Energijska podpora

Tradicionalna in klinična naturopatija

Pri našem delu uporabljamo metode tradicionalne in klinične naturopatije, kjer se sinergično prepletajo znanstvene “evidence based” metode ter tradicionalne zdravilske tehnike, ki že tisočletja v praksi veljajo za zelo učinkovite.

MENTALNO ZDRAVJE IN TERAPEVTSKA PODPORA • HRBTENICA • HORMONI • PREBAVA • IMUNSKA PODPORA • ŽIVLJENJSKA ENERGIJA

Želimo že na začetku poudariti, da je naturopatija in reševanje vzrokov težav “tek na dolge razdalje” in ne rešitev iz danes na jutri, čeprav v praksi vidimo da se pri veliko ljudeh bolečine simptomatsko zelo omilijo lahko že po nekaj dneh ali tednih obiskovanja terapij in seveda lastnega dela doma.
Telo, seveda skupaj z mentalnim zdravjem, mora pridobiti energijo in pravilne ter usklajene informacije za svoje optimalno delovanje.  
_______________________________________________________________

NATUROPATSKA OSKRBA TUDI NA VAŠEM DOMU

LJUBLJANA | VRHNIKA | LOGATEC
in okoliške vasi teh krajev

*Naturopatsko oskrbo na domu nudimo starejšim ali invalidnim osebam.

Naročite se na BREZPLAČEN uvodni posvet za naturopatsko oskrbo na domu, kjer se spoznamo in vam predstavimo naše delo.

energijska podpora pranaturas storitve

ENERGIJSKA PODPORA

z ENERGIJSKO MEDICINO Brennan Healing Science® (iz šole dr. med. Suzane Landripet)

ZEMELJSKA ENERGIJA

Primarna zemeljska energija je energija (tudi polnjenje »matriksa«), ki je konstantno okoli nas in če jo znamo dobro izkoristiti, si lahko olajšamo marsikatero tegobo, ki nas pesti. Je ključ za pomoč pri najpogostejših sodobnih tegobah, bodisi naj gre za fizične težave in bolezni bodisi naj gre za psihično slabo počutje.

Pomaga pri:

Da bi razumeli energijske procese, je dobro poznati naš energijski sistem in njegove osnovne dele. Pretok energije skozi ta sistem je stalen, pri čemer različne vrste energij vstopajo vanj po različnih poteh. Bolj grobe oblike materialnih energij, tj. najnižjih frekvenc, fizičnih frekvenc, vnašamo skozi usta (hrana) ter skozi nos (kisik).

Za življenje pa potrebujemo tudi subtilnejše oblike energije iz svojega okolja, ki prihajajo iz zemlje, zraka in vesolja. Te energije vstopajo in se predelujejo v sedmih glavnih energijskih centrih, imenovanih čakre, ki so vzdolžno razporejeni po našem telesu. Čakre, ki so kot nekakšni vrtinci, ki se v njihovem zdravem stanju odvijajo v smeri urinega kazalca. V tem primeru čakre izpolnjujejo svojo poglavitno funkcijo pritegovanja oziroma vsesavanja energije iz okolice ter z njo oskrbujejo vse naše organe kot tudi vsa ostala, subtilnejša, a življenjsko enako pomembna področja našega življenja. Več o energijski medicini na sledeči povezavi … (V izdelavi …)

*Omenjena storitev ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, temveč deluje KOMPLEMENTARNO, kot PODPORA organizmu.

Pošljite nam povpraševanje...

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065