Online naturopatska terapija

Tradicionalna in klinična naturopatija ter psihoterapevtski pristopi

Pri našem delu uporabljamo metode tradicionalne in klinične naturopatije ter pristope psihoterapije, kjer se sinergično prepletajo znanstvene “evidence based” metode ter tradicionalne zdravilske tehnike, ki že tisočletja v praksi veljajo za zelo učinkovite.

• MENTALNO ZDRAVJE   
• KRONIČNA IN AUTOIMUNA OBOLENJA 
• ŽIVLJENJSKA ENERGIJA
• PREKOMERNA TELESNA TEŽA

Želimo poudariti, da je naturopatija in reševanje vzrokov težav “tek na dolge razdalje” in ne rešitev iz danes na jutri, čeprav v praksi vidimo da se pri veliko ljudeh bolečine simptomatsko zelo omilijo lahko že po nekaj dneh ali tednih obiskovanja terapij in seveda lastnega dela doma.
Telo, seveda skupaj z mentalnim zdravjem, mora pridobiti energijo in pravilne ter usklajene informacije za svoje optimalno delovanje. 

Terapevtske obravnave in svetovanja v osnovi potekajo 1x tedensko, na isti dan in ob isti uri.

*Pri svojem delu se zavezujem etiki.
Med menoj in zdravljencem velja popolna zaupnost in vse, kar je izrečeno, ostane med nama.

NATUROPATSKO IN TERAPEVTSKO SVETOVANJE NA DALJAVO

• Online naturopatski coaching in terapija zajema naturopatske metode, psihoterapijo, holistični coaching, usmeritve na področju konstitucionalne in funkcionalne prehrane … Vodimo vas od točke A do točke B, in tako dalje, da se za vselej rešite kroničnih zdravstvenih izzivov (energijska izčrpanost, izgorelost, kronična utrujenost, hormonsko neravnovesje, …) in si dejansko povrnete in zgradite svoje dragoceno zdravje.  Uspešno pomagamo tudi pri izgubi odvečnih kilogramov v kombinaciji primerne prehrane ter načini razmišljanja in raznimi prepričanji, ki se tekom let in odraščanja vtisnejo v naš um. Sproščamo podzavestne blokade in tako pridobimo nazaj lahkotno bivanje in kvalitetno življenje.
Spremljamo tudi vaše aktivnosti in ob tem nudimo mentalno podporo. Učimo in spodbujamo pravilne dihalne tehnike s področja funkcionalnega dihanja in funkcionalnih energijskih vaj.
Po potrebi in dogovoru lahko izvajamo tudi energetski reiki na daljavo.

*Omenjena storitev ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, temveč deluje KOMPLEMENTARNO, kot PODPORA organizmu.

Pošljite nam povpraševanje...

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065