Online naturopatski coaching

Tradicionalna in klinična naturopatija

Pri našem delu uporabljamo metode tradicionalne in klinične naturopatije, kjer se sinergično prepletajo znanstvene “evidence based” metode ter tradicionalne zdravilske tehnike, ki že tisočletja v praksi veljajo za zelo učinkovite.

• MENTALNO ZDRAVJE   
• KRONIČNA IN AUTOIMUNA OBOLENJA 
• ŽIVLJENJSKA ENERGIJA

Želimo že na začetku poudariti, da je naturopatija in reševanje vzrokov težav “tek na dolge razdalje” in ne rešitev iz danes na jutri, čeprav v praksi vidimo da se pri veliko ljudeh bolečine simptomatsko zelo omilijo lahko že po nekaj dneh ali tednih obiskovanja terapij in seveda lastnega dela doma.
Telo, seveda skupaj z mentalnim zdravjem, mora pridobiti energijo in pravilne ter usklajene informacije za svoje optimalno delovanje. 

Terapevtske obravnave in svetovanja v osnovi potekajo 1x tedensko, na isti dan in ob isti uri.

NATUROPATSKO SVETOVANJE NA DALJAVO

• Online naturopatski coaching zajema usmeritve na področju konstitucionalne in funkcionalne prehrane. Pomagamo tudi pri izgubi odvečnih kilogramov v kombinaciji primerne prehrane ter načini razmišljanja in raznimi zmotnimi prepričanji, ki se tekom let in odraščanja vtisnejo v naš um.
Spremljamo tudi vaše aktivnosti in nudimo mentalno podporo. Učimo in spodbujamo pravilne dihalne tehnike s področja funkcionalnega dihanja in funkcionalnih energijskih vaj.
Po potrebi in dogovoru izvajamo tudi energetski reiki na daljavo.

*Omenjena storitev ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, temveč deluje KOMPLEMENTARNO, kot PODPORA organizmu.

Pošljite nam povpraševanje...

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065