Povabilo in delovanje naše PraNaturas zgodbe ~ Leto 2023 je nova prelomnica

Matijas Slivnik, ustanovitelj PraNaturas

Letos beležim 10. leto svojega delovanja in terapevtskega dela z ljudmi, in s tem je pri nas tudi nekaj novosti, ki pa se že aktivno dogajajo od letošnjega januarja.
Leto 2023 je nova prelomnica tudi za našo PraNaturas zgodbo.

Dragi vsi, s hvaležnostjo vas vabim, da začutite moč narave in se prepustite razstrupljanju telesa in duha z našimi seansami, individualnimi, prav tako pa tudi skupinskimi oddihi ter delavnicami funkcionalnega dihanja ter kopanja v hladni vodi.
Vsi naši strokovni delavci in sodelujoči z nami ter moja malenkost, vam bomo pomagali, da se sprostite in povežete s svojim notranjim jazom ter se naučite tudi zelo pomembnih dihalnih vaj, ki bodo vašemu telesu pomagale, da se naravno krepi in izboljša zdravje ter imunski sistem.

Naturopatija, frekvenčne seanse, dihalne vadbe, energijska podpora, meditacije, zvočne kopeli, joga so del naše ponudbe na oddihih in delavnicah ter individualnih seansah, ki vas podprejo, da se sprostite in umirite svoj um, hkrati pa doživite tudi edinstveno izkušnjo naravnega terapevtskega učinka, ki ga ponuja “neizprosna” hladna voda. Seveda je potrebna pravilna in usklajena priprava z zavestnim dihanjem.
Naš pristop k zdravemu življenjskemu slogu poudarja energijsko podporo in naravno krepitev telesa in duha, ki temeljita na poznavanju narave ter njenih zdravilnih lastnosti ter zakonov.

Lepo lepo povabljeni, da se nam pridružite na naših skupinskih oddihih, delavnicah ali tudi individualno seanso, ter doživite svojo posebno izkušnjo, ki bo vaše telo, um in duha napolnila z energijo ter vas popeljala na novo svežo raven zdravja in dobrega počutja.
Vabljeni v svet PraNaturas!