Brezplačni posvet

Naturopatska oskrba na vašem domu

KOMU JE NAMENJENA NATUROPATSKA OSKRBA NA DOMU?

Naturopatska terapevtska oskrba na domu je namenjena starejšim ljudem v tretjem življenjskem obdobju ter invalidnim osebam.

Brezplačen posvet za naturopatsko oskrbo na domu

KAJ ZAJEMA IN KAKO POTEKA BREZPLAČEN POSVET?

Brezplačen posvet zajema seznanitev in predstavitev našega dela, ter posvetovanje o različnih potrebah in zmožnostih vsakega posameznika. Na brezplačen posvet se lahko mi pripeljemo do vas, ali ga izvedemo online (preko klica ali video klica). Traja lahko do 20min. 

KAKO POTEKAJO NADALJNE PODPORNE TERAPIJE IN KAJ ZAJEMA NATUROPATSKA TERAPIJA?

Terapije v začetku potekajo pogosteje, kasneje pa se interval med terapijami zvišuje tudi na več tednov. V kolikor se po posvetu odločite za naše terapevtske storitve, vam ob naslednjem srečanju preden začnemo s terapijami naredimo tudi pregled, in sicer iridološko analizo očesne šarenice z očesno lupo, katera ustvari dovolj ostro in povečano sliko očesa, da terapevti lahko opažamo določene strukturne znake. Oko nam pove, katere genetske predispozicije imate, čemu ste nagnjeni, koliko prirojene življenjske energije imate, ipd …

Naturopatska terapija zajema več terapevtskih metod in tehnik, ki so del integrativne medicine.
Eno izmed pomembnejših naturopatskih načel temelji na spoznanju, da ima vsako živo bitje že prirojeno moč samozdravljenja. Z naturopatijo to le spodbudimo in toliko opolnomočimo telo, da se lažje opomore in vrne k trdnejšemu zdravju. 

Naturopatija nima škodljivih stranskih učinkov (pojavijo se sicer pogosto, a so le odraz reakcije organizma), težave posameznika obravnava kar se da celostno in se ne ukvarja le s simptomi, temveč išče in odpravlja tudi vzroke težav.

Na tej točki seveda moramo omeniti, da pri starejših po večini delujemo v smeri ohranjanja in vzdrževanja zdravja, ter podpore za kakovostnejše tretje življenjsko obdobje. 

Verjamemo, da je dober in pristen odnos z zaupanjem, tisti prvi in najpomembnejši del, kjer se zdravje lahko začne. 

KOMU LAHKO NAŠA NATUROPATSKA TERAPIJA POMAGA?

Predvsem tistim kroničnim težavam, ki človeka pestijo in onemogočajo bolj kakovostno življenje.

• Motnje ravnotežja in težke noge
• Multipla skleroza
• Parkinsonova bolezen
• Različne težave s prebavo
• Revma
• Visok krvni tlak
• Težko dihanje
• Holesterol
• Zamaščenost jeter
• Krvni sladkor
• Motnje spanja
• Depresija
• Tesnoba

Pomagamo, da se povrne energija, usmerimo pri prehrani, ter izvedemo tudi aurikuloterapijo (ušesna akupunktura s semenkami) ter različne manualne prijeme, za sproščanje mehkih tkiv. Tako se spodbudi tudi mikrocirkulacijo telesnih tekočin. Torej če povzamemo so najpogostejše metode, ki jih uporabljamo pri terapijah na domu akupresura, refleksna masaža stopal in drugi masažni prijemi, dihalna vadba in terapevtske vaje ter aurikuloterapija (ušesna akupunktura s semenkami). Svetujemo tudi o življenjskem slogu. Ostale naravne tehnike so po potrebi.

Na brezplačen posvet se lahko naročite na telefonski številki 051 320 065 ali elektronskem naslovu info@pranaturas.si.

Več o nas si lahko preberete na naši spletni strani. 

Delujemo v Ljubljani, Vrhniki ter Logatcu, z okoliškimi kraji.

Potrebujete več informacij ali pa se želite prijaviti na brezplačen posvet?

Spodaj je kontaktni obrazec, napišite vaše želje, vprašanja, in z veseljem vam bomo odgovorili.

*Naše storitve NE nadomeščajo zdravniške ali katere koli druge zdravstvene oskrbe, temveč delujejo poleg njih kot učinkovita dodatna podpora le tem.

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065