Mnenja strank

Zoja V.

Hčerka (stara 17 let) se je dlje časa slabo počutila (slabost, omotica in glavobol), kasneje je imela skoraj 3 mesece suh dražeč kašelj, ki je bil še posebej izrazit ob večerih. Glede na to, da nam uradna medicina ni znala pomagati smo iskali alternativne oblike pomoči. Po pogovoru s prijateljem in pregledu spletne strani pranaturas.si smo pomoč poiskali pri terapevtu Matijasu. Že po prvi obravnavi in upoštevanju priporočil se je hčerka veliko bolje počutila. Trenutno uživa Bachove kapljice, ki delujejo na čustveno stanje človeka in ga pomagajo uravnovesiti. Hčerka pravi, da je bolj umirjena in ima več energije, njene težave so izginile. Z obravnavo pri Matijasu smo izjemno zadovoljni in ga radi obiskujemo.

Arteja B.

K tebi sem »zašla« po naključju. Ker se je oče (84 let) po terapiji, nasvetih, prehranskih dopolnilih… po naturopatskih protokolih tako zelo dobro počutil in si opomogel, sem se tudi sama odločila za mali »remont«. Ker časovno ne bi uspela hoditi na terapije daleč, sem pobrskala po spletu in se odločila za terapijo pri tebi. Na vsakem obisku sem imela kup vprašanj, tvoji odgovori oz. nasveti so bili razumljivi, izčrpni, dobronamerni in uporabni. Ker me je že dobro leto tiščalo pod lopaticama v predelu hrbtenice sva sanirala tudi to težavo. Hvala in še enkrat hvala. Po terapiji sem se vedno počutila kot prerojena, boljše spim in splošno počutje je bp. Vsak bi se moral zavedati, da se v telesu kopičijo neželjene snovi, ki jih je potrebno odplakniti, omehčati, narediti bolj pretočne… in Matijas, ti to resnično obvladaš.

Lara R.

Z Matijasom sem se srečala, ko sem raziskovala drugačne metode zdravljenja medtem, ko so me zdravniki pošiljali na različne preiskave in ugibali diagnoze. Moje telo je bilo brez energije, izčrpano, imela sem vnetje živčevja, pekočino, mravljinčenje in Matijas mi je s terapijo in različnimi odličnimi nasveti pomagal rešiti praktično vse težave, za kar sem mu neizmerno hvaležna. Spodbudil in opogumil me je pa tudi za kopanje v mrzli vodi, kar pa je zame osebno ogromen izziv, saj sem izredno zmrznjena oseba, ki obožuje poletje in visoke temperature. Matijas je pravi naslov, če se spopadate s kakršnimikoli zdravstvenimi težavami saj ima ogromno znanja, predvsem pa se posveti celostni obravnavi človeka kot posameznika in definitivno priporočam obisk.

Majda B.

Zaradi težav, za katere mi uradna medicina ni znala prav dobro pomagati, sem obiskala PraNaturas. Prijazen sprejem, strokovna terapija, veliko nasvetov, že po dveh terapijah se mi je izboljšana prebava in spanje. Priporočam.

Grega Engelman, osebni trener in inštruktor FZS

Matijasa sem spoznal leta 2016, ko smo v sklopu fitness/wellnes centra pričeli sodelovati in v navadi je, da sodelavci medsebojno drug drugega preizkusimo v njegovi stroki. Kot fitnes inštruktor se dobro zavedam pomembnosti sproščanja in regeneracije po treningu in sem v svoji dosedanji karieri preizkusil mnogo strokovnjakov na področju različnih terapij. Na tem mestu bi izpostavil, da obstajajo izrazite razlike v pristopu in kvaliteti same storitve. Matijas sodi v sam vrh tovrstnih strokovnjakov, posebej pa bi izpostavil njegovo strokovnost, izrazito pozitivno energijo in empatijo , ki jo premorejo le redki. Izkušnja z Matijasom je bila vedno na najvišjem nivoju. Kdor išče najkvalitetnejšo storitev, nekaj več, je Matijas pravi naslov.

Marija J.

V svojem življenju sem preizkusila res mnogo mnogo različnih masaž in terapij, ampak ta terapija in pristop je nekaj posebnega, unikatnega, drugačnega. Gre direkt v globino, občutila sem vsako mišično vlakno v telesu. Ko pridem od terapije in posveta se počutim kot prerojena.  Omenila bi še čiščenje pljuč in ogromno izločenega katarja po njegovih navodilih in pristopih.