Zdravilne vibracije Schumanna

V začetku oktobra, smo se odpravili na posebno izobraževanje v Nemčijo, in sicer iz področja frekvenčnega zdravljenja.
Ker je sama zadeva resnično izjemen koncept in mehanizem za podporo zdravju, brez kakršnih koli negativnih stranskih učinkov, in ker le ta deluje izvorno tudi na celice, (v PraNaturas tovrstno terapijo delamo že skoraj 1 leto), želim v tem blogu napisati nekaj koristi o terapevtskem mehanizmu Schumannovega nihanja. Zapisi so strokovne narave, ki jih povzemam od zdravnika ortopeda in travmatologa dr. Egmar Hertha. Sam sistem je bil tudi znanstveno raziskan in uspešno potrjen kot učinkovit (“evidence based medicine”).

Biomehanski koncept; glava, hrbtenica, ramena, roke, boki, kolena in noge.

“S pomočjo Schumann Systema se začenja čisto novo obdobje zdravljenja v športni medicini in strukturi treniranja.” – Egmar Herth dr. med. spec. ortopedije in travmatologije

Celotno telo se zdravi in revitalizira s pomočjo vertikalnega nihanja v smeri urinega kazalca, ki

deluje na Schumannovi resonančni frekvenci 7,83 Hz – tako se pridobi »tridimenzionalna

dinamična gradnja telesa«.

S pomočjo pritiskov s prsti na določene telesne točke (akupresurne točke), se sproščajo in stiskajo telesne mišice, kar aktivira in stimulira mehanoreceptorje. Ti mehanoreceptorji so »čutni senzorji«, ki poskrbijo za kvaliteto dotikov ter se aktivirajo pri raznih napetostih in bolečinah. Mehanoreceptorji so aktivni dokler bolečina in napetost ne popustita. Mi sedaj lahko razumemo govorico naših teles in jih uravnavamo brez aplikacije zdravil.

V telesu se zaženejo procesi regulacije, ki lajšajo in izločajo “blokade” ter naše telo postavijo v tako imenovano »obnovitveno stanje«. Sprostitev funkcionalnih motenj v gibanju našega telesa (roke, ramena / hrbtenica, noge) se doseže s pomočjo Schumannove resonančne terapije. Kdor bi rad povečal svoje športne dosežke in postal tehnično-gibalno boljši, bolj okreten ter močnejši, je zanj Schummann 3D System idealna rešitev, saj mu omogoča trening in terapijo v enem.

Vabljeni seveda vsi, ki bi vas sama terapija in regeneracija zanimala 🙂
Več informacij in prijava na -> https://www.pranaturas.si/schumanova-frekvenca