Kako do več energije? Energijska medicina in zemeljska energija “MATRIKS” …

Energijska medicina spada v integralno medicino in je lahko tudi učinkovita nadgradnja klasične alopatske medicine. Pomaga doseči višjo raven energije in s tem lažje ter boljše samozdravljenje našega telesa.
Dandanes smo ljudje namreč energijsko zelo izčrpani, kar pa je mogoče odpraviti z enostavnimi vajami.
(“Več o teh vajah in kako si pomagati, boste lahko izvedeli tudi na izobraževalnih in praktičnih delavnicah v PraNaturas, letošnjo jesen. Če vas zanimajo dodatne informacije ali prijava, nas seveda kontaktirajte.”)

Znaki primanjkljaja življenjske energije so različni:
utrujenost, stres, strahovi, depresija, napetost, slaba koncentracija, nespečnost, debelost, slabi odnosi, finančni problemi …
Zatem se sčasoma lahko pojavijo tudi resnejše zdravstvene težave, zato se je smiselno vsakodnevno napolniti z energijo in izboljšati svoje psihofizično počutje.

Zelo pomembna energija, ki nas napaja in nam pomaga pri različnih težavah kot so razni strahovi, depresija, panični napadi, slaba koncentracija, kronična utrujenost ipd., je ZEMELJSKA ENERGIJA.
(“Letošnjo jesen bomo v PraNaturas začeli izvajati delavnice za 1. čakro, kjer je glavni dotok primarne zemeljske energije”)

Ta energija je za nas tako pomembna kot je so hiši pomembni temelji ali avtomobilu gorivo.
Prav vsak izmed nas pa jo je zmožen tudi koristiti. Potrebno je le obnoviti to našo zakrnelo sposobnost, kar pomeni, da se naučimo ponovno napolniti naše življenjske “baterije”.

Če vas karkoli zanima v tej smeri, nas kontaktirajte na info@pranaturas.si