Športna masaža

Tradicionalna in klinična naturopatija

Pri našem delu uporabljamo metode tradicionalne in klinične naturopatije, kjer se sinergično prepletajo znanstvene “evidence based” metode ter tradicionalne zdravilske tehnike, ki že tisočletja v praksi veljajo za zelo učinkovite.

MENTALNO ZDRAVJE IN TERAPEVTSKA PODPORA • HRBTENICA • HORMONI • PREBAVA • IMUNSKA PODPORA • ŽIVLJENJSKA ENERGIJA

Želimo že na začetku poudariti, da je naturopatija in reševanje vzrokov težav “tek na dolge razdalje” in ne rešitev iz danes na jutri, čeprav v praksi vidimo da se pri veliko ljudeh bolečine simptomatsko zelo omilijo lahko že po nekaj dneh ali tednih obiskovanja terapij in seveda lastnega dela doma.
Telo, seveda skupaj z mentalnim zdravjem, mora pridobiti energijo in pravilne ter usklajene informacije za svoje optimalno delovanje.  
_______________________________________________________________

NATUROPATSKA OSKRBA TUDI NA VAŠEM DOMU

LJUBLJANA | VRHNIKA | LOGATEC
in okoliške vasi teh krajev

*Naturopatsko oskrbo na domu nudimo starejšim ali invalidnim osebam.

Naročite se na BREZPLAČEN uvodni posvet za naturopatsko oskrbo na domu, kjer se spoznamo in vam predstavimo naše delo.

ŠPORTNA MASAŽA

TERAPEVTSKA MASAŽA

Športna masaža vključuje različne terapevtske prijeme in je namenjena rekreativcem ali profesionalnim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine, aktivne v posameznem športu. Služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb. Prav tako pospešuje športnikovo okrevanje in lajša mišično bolečino.

*V naših obravnavah tovrstne prijeme in terapijo izvajamo predvsem z manualno naturopatsko obravnavo, kjer vklopimo tudi tehnike športne masaže.

športna masaža pranaturas storitve

Pošljite nam povpraševanje...

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065