Energo – manualna naturopatska obravnava

Tradicionalna in klinična naturopatija

Pri našem delu uporabljamo metode tradicionalne in klinične naturopatije, kjer se sinergično prepletajo znanstvene “evidence based” metode ter tradicionalne zdravilske tehnike, ki že tisočletja v praksi veljajo za zelo učinkovite.

MENTALNO ZDRAVJE IN TERAPEVTSKA PODPORA • HRBTENICA • HORMONI • PREBAVA • IMUNSKA PODPORA • ŽIVLJENJSKA ENERGIJA

Želimo že na začetku poudariti, da je naturopatija in reševanje vzrokov težav “tek na dolge razdalje” in ne rešitev iz danes na jutri, čeprav v praksi vidimo da se pri veliko ljudeh bolečine simptomatsko zelo omilijo lahko že po nekaj dneh ali tednih obiskovanja terapij in seveda lastnega dela doma.
Telo, seveda skupaj z mentalnim zdravjem, mora pridobiti energijo in pravilne ter usklajene informacije za svoje optimalno delovanje.  
_______________________________________________________________

NATUROPATSKA OSKRBA TUDI NA VAŠEM DOMU

LJUBLJANA | VRHNIKA | LOGATEC
in okoliške vasi teh krajev

*Naturopatsko oskrbo na domu nudimo starejšim ali invalidnim osebam.

Naročite se na BREZPLAČEN uvodni posvet za naturopatsko oskrbo na domu, kjer se spoznamo in vam predstavimo naše delo.

ENERGO-MANUALNA NATUROPATSKA OBRAVNAVA

Energo-manualna naturopatska obravnava je koncept kombinirane integrativne globinske manualne terapije in energijske podpore. Integracija fizičnega pritiska (mehanski del), rahlega polaganja rok in tudi nefizičnega dotika (energijski del) je ključ do celovitejšega in dolgotrajnega zdravja, ki nas po določenem številu terapij s podporo in primernega dela na sebi naredi lahko tudi bolj in bolj samostojne ter vedno le manj odvisne od drugih. Največjo skrb in odgovornost za zdravje nosimo mi sami.

Pomaga pri krepitvi in vzpostavljanju ravnovesja pri:

S pomočjo terapij se izboljša gibljivost celotnega telesa, popravi se drža, izboljša se splošno počutje, okrepi se imunski sistem ter sprosti energijski pretok. V telesu se znova začne vzpostavljati prej porušeno ravnovesje. 

V osnovi se priporočajo nekje 3-4 srečanja, odvisno od stanja posameznika in stopnje težave. Tako lahko od določenega trenutka naprej tudi sami z določenimi vajami pripomoremo k svojemu dobremu počutju in seveda preventivi. Preventiva je najboljši možni način, da ohranjamo naš organizem na visokem nivoju, to pa je tudi glavni cilj koncepta energo-manualne naturopatske obravnave PraNaturas, ter same PraNaturas vizije.

Čim bolje poskušamo pripraviti funkcije telesa, organov in seveda energijskih centrov, da začnejo delovati po njihovi naravni poti, poti samozdravljenja.

Služi tudi kot preventiva, saj se odpravlja motnje, ki posledično vplivajo na delovanje vseh organov.

Primerna je pri rehabilitaciji in stabilizaciji po operacijskih posegih.

*Omenjena storitev ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, temveč deluje KOMPLEMENTARNO, kot PODPORA organizmu.

energo-manualna naturopatska obravnava pranaturas storitve

Pošljite nam povpraševanje...

Ljubljana Brdo

Cesta na Brdo 43
1000 Ljubljana
+386 51 320 065