Mnenja strank

 • S celostno terapijo pri Matijasu razrešiš težave, za katere medicina in farmacija nimata razumevanja. Tudi sama sem pomoč pri Matijasu poiskala, ko sem izčrpala možnosti medicine, težave pa so vztrajale. Pristop je celosten, poglobljen, intenzivno je izkoriščena vsaka minuta, posveti se vsaki težavi in učinkovito ukrepa. Manualna terapija po tej metodi je res posebna, učinke čutiš cel mesec. Poleg tega Matijas nasuje kup nasvetov za zdravo življenje, krepitev telesa in duha, vaje za samozdravljenje in te tudi napolni s pozitivno energijo.

  Lidija Ž., 54 let, dr. medicine

 • Že po prvi terapiji in doslednem upoštevanju jedilnika sem se počutila precej lažje; po kasnejših terapijah je bil ta občutek še bolj izrazit. Opazila sem tudi, da imam več energije, da sem boljše volje in da potrebujem manj spanja. Malo sem shujšala, zmanjšal se mi je obseg stegen, počutila sem se bolj »živo«. Všeč mi je bil Matijasov pristop, ki je profesionalen in hkrati sproščen, tako da so bile terapije res prijetne. Matijas ima široko znanje iz različnih področij naravnega zdravljenja, svoje znanje in izkušnje pa nesebično predaja.

  Romana Korenič

 • V današnjem času imamo na voljo toliko možnih načinov zdravljenja, ki se nam ponujajo. Pri vseh boleznih in bolečinah sodobnega časa, pa se mi zdi, da je velika vrednost, če zmoremo pomisliti najprej na bolj naravno disciplino in se tega tudi poslužiti, če le imamo možnost.PraNaturas je prav to in še veliko več. Predvsem pa celovita in poglobljena obravnava, ki daje človeku poleg stabilnega zdravstvenega stanja tudi nov zalet. Vse to je seveda možno ob čudovitem, strokovnem in mladem kolektivu, kateremu tudi nikoli ne zmanjka novih idej. Z njimi sem enostavno in preprosto drug človek. Hvala.

  Špela Potočnik

 • Z bolečinami v kolenu sem živela leta in leta, zelo težko sem hodila po stopnicah navzdol, vedno je bila prisotna bolečina … Omeniti želim, da sem po 6 terapijah hodila veliko lažje in koleno me sploh ne “vščipne” več ko hodim navzdol, le to pa je bilo v preteklosti povezano z res zelo hudo bolečino. Matijas mi je predstavil in poudaril še šibke točke mojega telesa, tudi s pregledom očesne šarenice ter mi pomagal z nasveti za si olajšati različne težave tudi doma, kot samopomoč. Ko prihajam v domovino se rada vračam na terapijo, kot preventivo in seveda za dobro lahkotnejše počutje.

  Jelka F., 70 let, upokojenka

 • V svojem življenju sem preizkusila res mnogo mnogo različnih masaž in terapij, ampak ta manualna terapija je nekaj posebnega, unikatnega, drugačnega. Gre direkt v globino, občutila sem vsako mišično vlakno v telesu. Ko pridem od terapije se počutim kot prerojena. Lani sem imela po zlomu roke zelo uspešno rehabilitacijo tudi pri Matijasu, poleg predpisane fizioterapije v termah. Izredna kombinacija obeh terapij. Omenila bi še čiščenje pljuč in ogromno izločenega katarja po njegovih terapijah, iz mene je kar teklo … Želim še poudariti, da ta terapija nikakor ni božanje telesa, ampak zna biti tudi precej boleče, in zraven še kakšna lažja reakcija dan ali dva po obravnavi … je pa kasneje občutek neverjetno boljši, bolečine se izredno dobro omilijo, nekatere tudi popolnoma odpravijo.

  Marija Juvančič, 82 let, upokojenka

 • Matijasa sem spoznal pred 3 leti, ko smo v sklopu fitness/wellnes centra pričeli sodelovati in v navadi je, da sodelavci medsebojno drug drugega preizkusimo v njegovi stroki. Kot fitnes inštruktor se dobro zavedam pomembnosti sproščanja in regeneracije po treningu in sem v svoji dosedanji karieri preizkusil mnogo strokovnjakov na področju masaž. Na tem mestu bi izpostavil, da obstajajo izrazite razlike v pristopu in kvaliteti same storitve. Matijas sodi v sam vrh tovrstnih strokovnjakov, posebej pa bi izpostavil njegovo strokovnost, izrazito pozitivno energijo in empatijo , ki jo premorejo le redki. Izkušnja z Matijasom je bila vedno na najvišjem nivoju. Kdor išče najkvalitetnejšo storitev, nekaj več, je Matijas pravi naslov.

  Grega Engelman, 40 let, osebni trener in inštruktor FZS

 • Zaradi težav, za katere mi uradna medicina ni znala prav dobro pomagati, sem obiskala PraNaturas. Prijazen sprejem, strokovna terapija, veliko nasvetov, že po dveh terapijah se mi je izboljšana prebava in spanje. Priporočam.

  Majda B.

 • K tebi sem »zašla« po naključju. Ker se je oče (84 let) po terapiji, nasvetih, prehranskih dopolnilih… gospe Erike Brajnik tako zelo dobro počutil in si opomogel, sem se tudi sama odločila za mali »remont«. Ker časovno ne bi uspela hoditi na terapije v Ajdovščino, sem pobrskala po njeni spletni strani in se odločila za detox terapijo pri tebi. Na vsakem obisku sem imela kup vprašanj, tvoji odgovori oz. nasveti so bili razumljivi, izčrpni, dobronamerni in uporabni. Ker me je že dobro leto tiščalo pod lopaticama v predelu hrbtenice sva sanirala tudi to težavo. Hvala in še enkrat hvala. Po masaži sem se vedno počutila kot prerojena, boljše spim in splošno počutje je bp. Vsak bi se moral zavedati, da se v telesu kopičijo neželjene snovi, ki jih je potrebno odplakniti, omehčati, narediti bolj pretočne… in Matijas, ti to resnično obvladaš.

  ARTEJA BAVEC, 57 let