NATUROPATSKA IN ENERGIJSKA SAMOPOMOČ

IZOBRAŽEVALNO PRAKTIČNA DELAVNICA

ODKRIJTE NESKONČNI VIR ENERGIJE Z NAPREDNO ENERGOTERAPEVTSKO METODO

IZOBRAŽEVALNO PRAKTIČNA DELAVNICA

ODKRIJTE NESKONČNI VIR ENERGIJE Z NAPREDNO ENERGOTERAPEVTSKO METODO


(Matijas Slivnik, dipl. naturopat, iridolog, certif. prehranski svetovalec za dieto GIFT, certif. energoterapevt, certif. Schumannov terapevt)Kronična utrujenost in izčrpanost?
Pretiran stres? Adrenalna izgorelost? Depresija? Anksioznost? Prebavne težave? Hormonske težave? …

Kako si pomagati in dvigniti nivo življenjske energije in le to ohraniti?
Zemeljska energija »Matriks« – Pomen in skrivnosti 1. korenske čakre (energijskega vrtinca)

 • Naučili se boste enostavnih in visoko učinkovitih energijsko terapevtskih vaj za dvig življenjske energije. (Energijske tehnike Brennan Healing Science® in druge)

 • Spoznali boste osnove iz področja naturopatije ter iridologije, tj. holistične discipline, ki se ukvarja z analizo očesne šarenice, zenice in beločnice ter ugotavlja različne zdravstvene predispozicije preko strukturnih znakov in madežev v očesu. Predstavljenih bo tudi nekaj primerov iz prakse, po teoretičnem delu pa boste imeli tudi nekaj praktičnega dela, kjer si boste med seboj pogledali oči in ugotavljali stanje.

 • En del predavanja pa bo imel tudi prof. dr. Franc Požgan, doktor kemijske znanosti, redni profesor na FKKT, ki bo predaval o malo drugačnih vsebinah, kot smo jih na splošno vajeni, vpogledi v znanstvene “zablode” ter o pomenu našega lastnega biološkega terena v telesu! 

 • Dihalne vaje – priprava in skupinski “ledeni” potop v mrzlo vodo (okolica Vrhnike)
  Izredno učinkovita in znanstveno dokazana antistresna metoda. Izpeljana bo seveda varno, z dihalno pripravo in vklopom “notranjega ognja”. Velik pomen pri tovrstni seansi ima zaupanje vase, samozaupanje. S tehnikami to tudi podpremo. Vsak gre v potop nato po svojem občutku.
  Opomba: Mrzlo ledeno vodo odsvetujemo ljudem z epilepsijo ali večjimi srčno žilnimi težavami ter če se čutite načetega zdravja, povišana telesna temperatura ipd..)
  Kopanje je osebna odločitev in je na lastno odgovornost.


 • Na delavnici boste s tovrstnimi metodami dobili zanimive in preproste informacije o tem, kako lahko sami vplivate na svoje življenje in zdravje, kaj lahko sami naredite, da izboljšate kvaliteto bivanja in na kakšen način lahko sami rešujete težave – izzive, ki jih imate na katerem koli področju svojega življenja.Dragoceno znanje in zdravilne tehnike vam ostanejo za vedno.

Časovnica delavnice: cca. 5 ur
1. del 10h – 13:30h
2.del 14:30h – 16h

Prispevek: 170eur

Energijska medicina vam bo dala dragoceno znanje, kako samostojno pridobivati in črpati nevtralno energijo zemlje s preprostimi vajami in si tako posledično nadalje tudi sami znali kar najbolje pomagati.
To znanje vam ostane za celo življenje.

Maksimalno število udeležencev: 6
*Delamo v majhnih skupinah

V kolikor vas še karkoli zanima pa nam kar napišite na e-mail (info@pranaturas.si ali pokličite na 051 320 065) in z veseljem vam bom odgovoril 🙂

Prijava na delavnico