NATUROPATSKA IN ENERGIJSKA SAMOPOMOČ

IZOBRAŽEVALNO PRAKTIČNA DELAVNICA

BIOLOŠKI TEREN NAŠEGA TELESA IN DIHANJE KOT NESKONČNI VIR  ENERGIJE

IZOBRAŽEVALNO PRAKTIČNA DELAVNICA

NAUČITE SE ENOSTAVNIH INTEGRATIVNIH ENERGETSKIH VAJ IN DIHALNIH TEHNIK ZA VSAKDAN IN PODUČITE SE O NAŠEM TELESNEM BIOLOŠKEM TERENU


Matijas Slivnik, dipl. naturopat (tradicionalna in klinična naturopatija), iridolog, certif. prehranski svetovalec za dieto GIFT, Energoterapevt, Schumannov terapevt


Prof. dr. Franc Požgan, kemik, redni profesor na FKKT za področje organske kemije, mednarodni predavatelj (Francija, Oman, …)

Kronična utrujenost in izčrpanost? Pretiran stres? Adrenalna izgorelost? Depresija? Anksioznost? Prebavne težave? Hormonske težave? …

Kako si pomagati in dvigniti nivo življenjske energije in le to ohraniti?
Zemeljska energija »Matriks«

  • Naučili se boste enostavnih in visoko učinkovitih energijsko terapevtskih vaj za dvig življenjske energije. (Energijske tehnike Brennan Healing Science® iz šole energijske integracije dr. med Suzane Landripet – Energijska Medicina –  Energetska Samopomoč)

  • Zanimivo in življenjsko koristno predavanje bo izvedel prof. dr. Franc Požgan, doktor kemijske znanosti, redni profesor na FKKT, ki bo predaval o malo drugačnih vsebinah, kot smo jih na splošno vajeni, vpogledi v znanstvene “zablode” ter o pomenu našega lastnega biološkega terena v telesu!

  • Dihalne vaje s področja funkcionalnega dihanja in tudi metode Wima Hofa

  • Na delavnici boste s tovrstnimi metodami dobili zanimive in preproste informacije o tem, kako lahko sami vplivate na svoje življenje in zdravje, kaj lahko sami naredite, da izboljšate kvaliteto bivanja in na kakšen način lahko sami rešujete izzive, ki jih imate na katerem koli področju svojega življenja.

  • Vsak udeleženec dobi tudi BREZPLAČNO mešanico rešilnih kapljic bachovih cvetnih esenc v 30ml steklenički. Bachove esence delujejo na čustveni ravni. (čustvena in mentalna podpora)

Energijska medicina vam bo dala dragoceno znanje, kako samostojno pridobivati nevtralno energijo zemlje s preprostimi vajami in si tako posledično nadalje tudi sami lažje in bolje pomagali.

Dragoceno znanje in zdravilne tehnike vam ostanejo za vedno.

    Kdaj? Sobota, 19.8. ob 9:30h
    Kje? Kobarid, Gregorčičeva ulica
    Časovnica delavnice: cca. 4 ure
    Prispevek? 90eur (oz. prispevek po finančnih zmožnostih vsakega posameznika)
    Tovrstne delavnice se sicer v Ljubljani cenovno gibljejo v razponu med 120eur in 200eur.

    *Število mest je omejeno, saj bomo delali v majhni skupini, zato pohitite s prijavami.

     V kolikor vas še karkoli zanima pa nam kar napišite na e-mail (info@pranaturas.si ali pokličite na         051 320 065) in z veseljem vam bom odgovoril 🙂

Prijava na delavnico